BEZLEPKOVÝ BLOG


Do kastrůlku nalijeme kondenzované mléko a smetanu ke šlehání, spolu se semínky z vanilkového lusku. (Do kastrůlku můžete přidat i tu část lusku, ze které jsme semínka vyndali)

Pokud nemáte nalouskáno, začněte tím, že vylouskáte vlašáky, které poté spolu s ostatními oříšky jemně umelete. Pak už je postup zcela snadný, ani mixér nepotřebujete. Zapněte si troubu a pokračujeme.

Nejdříve si připravíme drobenku ze změklého másla mouky a cukru, kterou dáme do ledničky. Drobenku připravuji od oka, dle chuti a ráda nahrazuji část mouky mandlovou nebo přidávám pro chuť i skořici.

Oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s medem do pěny, a poté postupně zašleháme olej, přidáme jogurt a vodu.

Krůtí prsa rozřízneme na dvě poloviny, poklepeme paličkou, osolíme a opepříme.

Cooking & Photo by El.
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky